HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Ingatlanadó, avagy újabb trükk a repertoárból?

2010.01.27. 11:10 anti_troll (törölt)

 

Minden napra kell valami gumicsont a népnek.
 
Eltörölték az ingatlanadót, most ezzel foglalkozik mindenki, nyilatkozik ingatlanszakértő, adószakértő, ellenzék.
Elégedett mosolyra húzódik a köznép szája, végre, sikerült, legalább egy kicsit sikerült visszavágni a népnyúzó, ország nyomorító kormánynak.
 
Mielőtt azonban végleg eluralkodna rajtunk az eufória, gondolkozzunk egy kicsit:
 
Az IMF-nek benyújtott programban szerepelnie kellett az értékalapú ingatlanadónak.
 
Nem akarom persze védeni ezt az idióta törvényt, mert egy rossz elvek mellett, vállalhatatlan végrehajtási szabályzattal született, igazságtalan agyszülemény.
 
Node kérem, teljesítette a kormány, amit az IMF-nek ígért? Teljesítette. Az Alkotmánybíróság megsemmisítette? Istenem, így jártunk.
 
Tudta az mszp nagyon is, mi lesz ennek a cirkusznak a vége. Tudták ők nagyon jól, hogy ennek a sok pénzt, és energiát felemésztő cirkusznak az lesz a vége, hogy vagy az AB, vagy legkésőbb az új kormány elgáncsolja a törvényt, ergo, ebből az adóbevételből nulla forint lesz a költségvetés bevétele 2010-ben.
 
Ismét egy trükköt láthattunk a több százból, briliáns szemfényvesztést, ami először arra volt jó, hogy az IMF-et megvezessék, másodszor, hogy a kampányban ismét ne a lényeggel foglalkozzon a plebs, hanem azt a csontot rágja, amit az elvtársak a szájába adnak.
 
Bravó!
 
Gondolom a következő rágnivaló az a sarc lesz, amit az ingatlanadó bevételeinek a pótlására varr nyakunkba a szakértői kormány….
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr501706047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

667 - A Sátán szomszédja 2010.01.27. 12:33:49

"Gondolom a következő rágnivaló az a sarc lesz, amit az ingatlanadó bevételeinek a pótlására varr nyakunkba a szakértői kormány…. "

Lefogadhatod ! Szeretnék, ha nem csak rágnák, de félre is nyelnék, ilyenek ezek...
süti beállítások módosítása