HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Viktor segíts!

2009.09.07. 16:16 anti_troll (törölt)

 

Az ország leendő miniszterelnöke ismét tanúbizonyságát adta, mennyire megértő és következetes ember.
 
Történt ugyanis hogy 2009.09.06-án Esztergom város jóhiszemű polgárai, tehetetlenségükben Orbán Viktorhoz fordultak a több mint 300 éves, I. Szent István gimnázium példátlan vesszőfutása ügyében.
 
A teljesség igénye nélkül:
 
A gimnáziumnak helyt adó épületet visszaadták az egyháznak, erről még Horn Gyula egyezett meg anno az egyház vezetőivel. Kárpótlásul az állam 2 milliárd forintot adott Esztergom városának, hogy méltó helyet biztosítson az intézménynek. Nem tudni a pénzzel pontosan mi történt, tény az hogy elfogyott, és az iskolának költöznie kellett, ám végleges helyet, azóta sem biztosított számára a város. (Jelenleg egy olyan épületben működik, ahonnan rövidesen mindenképpen költöznie kell_ene)
 
M. Tamás, aki tevékenységéről, vezetési stílusáról, botrányairól, jogerős bírósági ítéleteket semmibe vételéről hírhedt, adandó alkalommal leváltotta az iskola közmegbecsülésnek örvendő igazgatóját, később pedig egy szerencsétlen diák sajnálatos öngyilkosságát kihasználva, lefejezte a tanári kart, párhuzamosan lebegtetve az iskola beolvasztását egy másik tanintézménybe ( ez gyakorlatilag a megszüntetéssel egyenlő)
Aki idáig még nem hitte el hogy a balkánon él, annak ajánlom a www.szeretgom.hu valamint a www.meggyesahibas.blog.hu oldalakat, ahol is bővebb információkat olvashat Esztergom minden napos ügyeiről.
 
Fenti két dolog között világos az összefüggés, az iskolának költöznie kell, végleges elhelyezést kellene biztosítani, nyilván az volna a legkényelmesebb ha a város megszabadulna e problémától.
 
 
Az elkeseredett szülők, jelenlegi és volt diákok,tanárok, szimpatizánsok kihasználva Orbán Viktor esztergomi látogatását, tüntetést szerveztek, levelet írtak, így próbálván segítséget kérni ettől a Nagy Embertől.
 
Az eredmény maga a MAGYAR POLITIKA:
 
A Nagy Ember, vigyorgó sleppje gyűrűjéből, bocsánatot kérek, de nem tudom magam szebben kifejezni, belefsott egy jó nagyot a saját választói szájába.
 
Először azt sem akarta észrevenni, hogy odakint egy tüntetés folyik, aztán a durcást játszva kijelentette, hogy ő még nem kormányoz, majd mindezt megfejelve hangsúlyozta, hogy ez a probléma a kormányzat hatáskörébe tartozik.
 
Kedves Viktor:
Az esztergomiak azért szavaztak M.Tamásra, mert a Fidesz támogatta, ergo Esztergom egy fideszes város! (merem kijelenteni VOLT)
Megtagadni a választókat gerinctelen dolog, a kormányra mutogatni meg demagóg, mert ez kőkeményen önkormányzati ügy. A polgárok utolsó reménye voltál, te voltál az utolsó mentsvár, akiben még bízhattak, M. stílusát ismerve.
 
Kedves Viktor, Esztergomot kipipálhatod, gratulálok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr651366118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása