HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Jani házhoz megy

2009.08.11. 11:12 anti_troll (törölt)

 

Bethlen Jánosnak láttam a napokban néhány riportját, és égbekiáltó volt az , ahogy acsarkodott egyik vendégére, utána fényesre nyalta a másik hátsóját, másnap már a BKV szerencsétlen alkalmazottait mosdatta, akik nem tehettek róla, hogy tíz, vagy százmilliókkal bélelték ki a zsebüket.  
 
Amikor az ember szembesül ezekkel a mocskos húzásokkal, amikor megegyezik a riporter a vendégével, hogy az előző vendég ugyan nem az a karlengető náci, csak fasiszta és rasszista és kirekesztő, és milliókban (!) kelt félelmet, akkor csomóba ugrik a gyomra, és tehetetlen dühében legszívesebben a Tv-t vágná ki az ablakon.
Ha az ember lehiggad, és végiggondolja, rájön hogy a Bethlen félék csak eszközök egy magasabb szinten játszott játékban.
 
Bethlen és a hozzá hasonlók már nem fognak változni. Egész életükben a pártot szolgálták, 89 előtt is médiában dolgoztak, hasonló módszerrel, ahogy most is. Megmondták nekik ki a barát, ki az ellenség, mit kell kérdezni, és hogyan. Ha minden úgy történt, ahogy a cenzor elvtársak elképzelték, jöhetett a jutalom, akár egy önálló műsor formájában.
 
Ezeknek az embereknek fölösleges lenne elkezdeni magyarázni, pl hogy NE MONDJA MEG, HOGY A NÉZŐK MIT GONDOL(JA)NAK, ő mindig ebben élt, igenis az okos elvtársaknak kell a buta paraszt szájába rágni, hogy mit kell gondolni.
Itt süket fülekre találnának az észérvek, a keselyűt vagy a hiénát se lehet meggyőzni arról, hogy hagyjon föl a döghús evéssel, és térjen át vega étrendre.
 
Sajnálom ezeket az embereket, sajnálom, hogy már sohasem fogják megérteni az idők szavát, és nekik már minden másképp gondolkodó egy kirekesztő rasszista marad.
A főnökeiket viszont, azokat, akik ezt a mocskot generálják, nem tudom sajnálni, és nagyon remélem, megkapják a méltó jutalmukat ezért a tevékenységért.
 
 
A média felelőssége óriási. Ahogy a köztársasági Elnök Úr is nyilatkozta, nagy a feszültség, és ennek a feszültségnek jó nagy részét a mindent félremagyarázó, kettős mércét alkalmazó, gusztustalanul részrehajló hatalom közeli média  gerjesztette.
Még mindig nem lenne késő a Napkeltés, Naplós félremagyarázást, gyűlölködést beszüntetni, és korrekt, elfogulatlan újságírókkal betölteni a bethlenjánosok és azurákcsabák helyét.
 
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr31302383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pagocs 2009.08.12. 13:17:18

Alapvetően igazad van, de naivitás azt feltételezni, hogy ebben belátható időn belül érdemi változás fog bekövetkezni. A média tömegformáló hatására egy lényegi momentum a hatalmi rendszer eszköztárában, így szükség van az ilyenekre...

Roxvox 2009.08.23. 19:14:27

A Vona jól beszólt a mi Janinknak a Napkeltében, hazaküldte Izraelbe, hehehehe.....
süti beállítások módosítása