HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Kisléta és a Magyarok Nyilai

2009.08.03. 16:05 anti_troll (törölt)

 

Mély megrendüléssel olvasom a híreket, mely szerint brutális gyilkosság áldozata lett egy magyar honfitársunk Kislétán. Gyermeke súlyosan megsebesült, sokkos állapotban van, a lelki megpróbáltatásokat valószínűleg sohasem fogja elfelejteni, kiheverni.
 
Ennek a szerencsétlen asszonynak az értelmetlen halála egy újabb lépés lehet abban a mocskos játszmában, amit bizonyos politikai erők játszanak a magyar állampolgárok megosztása, és az egész ország nemzetközi lejáratása érdekében.
 
Tessék mondani, van olyan ember az országban, aki elhiszi, hogy valakik puszta gyűlöletből találomra (?) kiválasztanak roma polgárokat, betörnek a házukba, és hidegvérrel legyilkolják őket?
Vajon kiknek áll érdekükben az, hogy a világ vezető lapjaiban arról a Magyarországról legyen szó, ahol ártatlan romákat gyilkolnak rasszista alapon? Egyetlen hasonló esetben sincs még gyanúsított sem, de a rasszista indíték predesztinálva lett, mindenféle bizonyíték nélkül.
 
Melyik erő az, aki folyamatosan riogat a rasszizmus (nácizmus, fasizmus stb) rémével? Kinek jön kapóra egy ilyen borzasztó gyilkosság, hogy aztán kiálljon a nyilvánosság elé, és
belevigyorogja a mikrofonokba: „ugye megmondtuk előre….”
 
 
Nézzük most meg a Magyarok Nyilaival kapcsolatba hozott eseteket:.
 
A MNY esetében már bűnszövetkezetben elkövetett terrorizmusról beszél az ügyészség, valamint a rendőrség. Mi is történt? Felgyulladt néhány lábtörlő, Kókánál megpörkölték a teraszajtót, belőttek Hiller házába (amikor nem volt otthon), megverték Csintalan Sándort. Ha ezeket az eseteket megvizsgáljuk egymás után, akkor észrevehetjük, hogy az okozott kár jelentéktelen, Csintalan is megúszta könnyű sérülésekkel.
Ha egy terrorista eldob 10 molotov koktélt, mennyi az esélye annak, hogy 10 esetből EGY SEM okoz komoly károkat? Mennyi esély van arra, hogy ha valakit megtámadnak vasrudakkal, ahogy Csintalant elmondása szerint megtámadták, és megússza karcolásokkal?
Nem hiszem, hogy ebben az eseménysorban lehet ennyi véletlen. Feltételezhető hogy a tettesek nem is akartak komoly kárt okozni senkinek. A kérdés jogos, mégis milyen terroristákból áll ez a Magyarok Nyilai?
 
A minősítéssel is bajok vannak. Ha bárki elolvassa a terrorizmus általános definícióját az interneten, láthatja, hogy az áldozatok kívülálló ártatlan személyek, kiknek meggyilkolásával, megfélemlítésével gyakorolnak nyomást a terroristák, politikai céljaik érdekében.
Számtalan példa is van sajnos, például az indiai szállodai robbantás, vagy akár az ETA robbantásai, és még sokáig lehetne sorolni. Sohasem azok a közvetlen célpontok, akikre a politikai nyomást szeretnék gyakorolni, minden esetben ártatlan civilek.
 
Ugye milyen furcsa ebből a szempontból is a magyar terrorszervezet?
 
A kérdés ugyan az mint feljebb: kinek az érdeke hogy mutogatni lehessen a magyar terroristákra?
 
 
 
Visszatérve a kislétai esetre: ezt a gyilkosságot, valamint az összes többit ahol feltételezik a rasszista indítékot, vajon miért nem minősítik terrorista cselekménynek? Ártatlan emberek ellen irányuló gyilkosság, melynek semmilyen más indítéka, célja, mintsem egy teljes népcsoport megfélemlítése, és a többségi társadalommal való szembeállítása.
 
 
 
A két témának elvileg nem sok köze van egymáshoz. Mi az, ami mégis összekapcsolja őket?
 
Mindenkinek a fantáziájára bízom.
 
Minden idők legnagyobb pénzdíját tűzték ki a nyomravezetőnek a kislétei gyilkosság kapcsán, 100 millió forintot.
Ennyi erővel ajánlhattak volna 100 milliárdot is.
 
Biztosan nem kell kifizetni senkinek.
 
 
 
 
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr131286268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.08.04. 17:21:28

Kié a hatalom?
Mit csinálnak a hatalmon lévők?
Kilenc esetből hány tettesük van?
ki lőtt a rendőrszékházra?
Elveszett gyereket talált Gyurcsány a háza előtt?
Hol van Kádár feje?
Miért nem ültetik börtönbe Kolompárt?
Mi lett Farkas Flórián síbolt pénzügyeiből?
Mit csinálnak a Nemzetbiztonságiak?
Elhárítótiszt lesz az MSZP kampányfőnök?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.05. 15:48:32

én nem tudom kiderül e a tettes.
nem hiszem
süti beállítások módosítása