HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Rogán öngólja

2011.05.24. 09:28 anti_troll (törölt)

Kétharmados forradalmi kormányuk újabb frontot nyitott a magyar polgárok védelmében.

Célkeresztbe kerültek a szlovák rendszámú gépkocsival közlekedő adócsaló, közösségellenes véglények.

Ha lenne még olyan botor, álomvilágban élő honfitársunk, aki valamilyen előttünk ismeretlen okból kifolyólag végigaludta volna az elmúlt,legalább 60 évet, most megkérdezhetné:

Vajon nem azt hívjuk demokráciának, ahol bármit megtehetsz, amit nem tilt törvény?

Nem az a demokrácia, ahol a hatályos európai szabályozás alapján bárhol lehet az EU-ban lakcíme az embernek, és az áruk, szolgáltatások szabad áramlása és piaca értelmében ott veszi meg az autóját, téévéjét, hűtőjét, üzemanyagát, élelmiszerét, ahol olcsóbban hozzájut?

Természetesen nincs olyan ember, aki ezt az egész divatjamúlt demokrácia dolgot komolyan gondolná. Legalábbis nemzeti kormányunkban biztosan nincs.

Nálunk a tüneti kezelésnek nincs alternatívája. Ha sok a szlovák rendszám, megtiltjuk törvényileg. Ha sok a rokkantnyugdíjas, majd egy tollvonással megszüntetjük a folyósítást. Ha sok a munkanélküli, majd kevesebb lesz, ha rövidítünk az ellátási időtartamon. Ha nem versenyképes a gazdaság, majd a feudális korszak szintjére szorított munkavállalói jogokkal orvosoljuk a problémát. Az egyenruhás bűnözést meg már ne is emlegessük, ugye.

Világos minden, mint a vakablak. Dübörög a kétharmad, nincs olyan probléma, amit ne lehetne azonnal egy törvénnyel, vagy egy alkotmánymódosítással megoldani.

Visszatérve a szlovák rendszámhoz, Rogán Antal kezdeményezésével kapcsolatban, egy tanárom intelme jut eszembe: "Fiam, mielőtt elkezdesz beszélni, légy szíves tedd sebességbe az agyadat."

Rogán Antalnak is ugyan ezt tudom tanácsolni. Mindenféle gazdasági számítgatás helyett, a regisztrációs adó minősítése nélkül, kedves Antal, el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik majd vegzálni Magyarországon?

Azt ugye nem tetszik komolyan gondolni, hogyha Kovács II főtörzs megkapja az ukázt, első látásra meg tudja majd különböztetni a lehetőségeket kihasználó magyart, a kiránduló szlovák családtól?

Azt meg végképp ne tessék gondolni, hogy ezek az intézkedések szlovák állampolgárt nem érinthetnek, hiszen rengeteg szlovák állampolgárnak lehet magyar állandó lakcíme.

Szóval kedves Antal, jó lenne ha tényleg sebességbe tenné az agyát, mielőtt felelőtlen kijelentéseket tesz, mert ennek az egész cirkusznak az lesz a vége, hogy Szlovákia közbenjárására megint az EU szégyenpadjára fog kerülni  ez a szerencsétlen ország, és az tényleg öngól lesz, méghozzá nem is kicsi.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr392928117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uni.korn 2011.05.24. 22:35:16

Nagyon jók az írások! Ezeket Posta Imre is leírta az oldalán, csak más szemszögből, kicsit durvábban, mert az élet is már csak ilyen kegyetlen ;)
Kár, hogy jó írásokra ritkán lehet bukkani, sokat kell kutatni...

Éhesló 2011.05.25. 21:25:19

Jó post és igazat ír.

pj02 2011.05.26. 10:04:29

"el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik majd vegzálni Magyarországon?"

Mert, mi fog történni bazmeg, hadat üzennek?
süti beállítások módosítása