HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Mindent lehet

2010.02.04. 09:56 anti_troll (törölt)

 

Magyarország szabad.
 
Magyarországon mindent szabad, ergo Magyarországon mindent meg lehet tenni.
 
A jog, mely arra hivatott eredetileg, hogy garantálja a szabadságot, az igazságszolgáltatással karöltve szankcionálja a bűnt, végképp csődöt jelentett, megszűnt annak lenni, melyre rendeltetett.
 
A jog, már csak arra való, hogy elrejtse a bűnt, mentse a bűnöst. A jogot egyes furfangos bűnözők, akiket ügyvédnek is hívhatnak, pajzsként emelik maffiózók és egyéb más bűnelkövetők védelmére.
 
A jog meggyengítését a jogalkotóknak köszönhetjük, (más néven politikusoknak), akik között szintén gyakran fordulnak elő köztörvényes bűnözők és maffiózók.
 
A kör itt bezárult, fenn említett figuráknak köszönhetően, ma kis hazánkban, tényleg minden szinten, szinte minden megengedett, és szankció nélkül marad:
 
Lehet szabadon lopni:
 
-         Hidakat,
-         Alagutakat,
-         Metróvonalakat
-         Közüzemi, és egyéb állami vállalatot,
-         Autópályákat,
-         Termőföldet,
-         Sugárutat, komplett kerületeket egy az egyben,
-         Vasutat,
-         Repteret
 
Lehet továbbá:
 
-         Magánháborúkat vívni, akár 50-100 ember bevetésével, fényes nappal bárhol bármikor,
-         Rendőrökre, rendőrőrsre támadni szervezetten, és csapatosan,
-         Uzsorakamatot szedni,
-         Lakást elcsalni, földönfutóvá tenni embereket,
-         Fiatal lányokat hivatalosan, szerződéssel, félholtra korbácsolni,
-         Rabszolgát tartani
 
A felsorolás nyilván még hosszasan sorolható volna.
 
Magyarország valóban a lehetőségek országa, csak nem annak, aki békében, nyugalomban, becsületes munkával akarja felnevelni a családját.
 
Amikor bármelyik politikus, legyen az bal, vagy jobboldali, elkezdi osztani az észt, erkölcsről, etikáról és becsületről, nekem az a képzeletbeli tanárnő jut eszembe, aki miközben a tágra nyílt szemű nebulókat oktatja, két férfival szeretkezik egyszerre a tanári asztalon, közben pedig sorban kiüríti kliensei pénztárcáit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr61728629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása