HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Új szdsz születik

2010.01.28. 09:24 anti_troll (törölt)

 

Összeborult a választások előtt az mdf és az szdsz. Mennek a találgatások, kik, hányadik helyen szerepelnek majd a listán. Egyre másra merülnek fel az újabb szdsz-es nevek: Ikvai-Szabó, John Emese, tegnap Fodor Gábor.
 
A herényire zsugorodott mdf második ( egyben utolsó) ismert embere Herényi Károly nem győzi hangsúlyozni, hogy a lista mdf-es lesz, ezáltal a listán mandátumot szerzők az mdf „értékeit” fogják képviselni.
 
Sokan értetlenül állnak az előtt, hogy milyen elvek vezérlik ezt a szövetséget. Nem értik, hogy lehet a konzervatív értékeket a liberalizmussal összeegyeztetni. Herényi ezt is megmagyarázta, szerinte ugyanis ezek hatodrangú kérdések.
 
Herényinek teljesen igaza van, ugyanis érteni vélem a vezérlő elveket:
 
Mindkét pártot az életben, parlamentben maradás motiválja, ezért az ördöggel is összeállnak, ezért az anyjukat is eladnák.
 
Amikor az ország nagy része már hűti a pezsgőt, készülvén arra a pillanatra, amikor a rendszerváltást követő legkártékonyabb politikai erő kiesik a Parlamentből, az szdsz zseniális húzásra szánja el magát.
 
Az szdsz FELVÁSÁROLTA az mdf brand-et, nevet, hogy az mdf-es álarcot maga elé tartva jusson be az Országházba, oda, ahonnan a népakarat már-már kiutálni látszik őket.
 
Herényi hiába emleget mdf-et, meg mdf-es értékeket, irányvonalat. Nekem nincsenek kétségeim az szdsz  módszereit illetően.
 
Már látom magam előtt hogy a sikeres (ne adja Isten) parlamenti bejutás után max 3 hónappal a puccsot, ahogy Dávid Ibolyát úgy vágják ki elnöki székéből, mint azt a bizonyos macskát az ablakon.
 
Ami Almássynak és társainak sokáig nem sikerült, Fodorék pillanatok alatt lerendezik.
 
Már látom magam előtt Fodor Gábor ájtatos arcát, ahogy arról kérdezik, igaz e a pletyka, miszerint jelölteti magát az mdf elnökének.(naná hogy igen).
 
Dávid Ibolya, aki sikeresen, a lécet ugyan súrolva, de vette az elmúlt idők nagy akadályait, most elbukott, végérvényesen.

11 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr791708379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dolgok, amiket illik utálni II. : Bonsai olajfa 2010.01.28. 12:24:27

Előzmény: Dolgok, amiket illik utálni I. : Hajítófa A másik dolog, mint ahogy előrejeleztem, tömény politika. Az MDF-SZDSZ kapcsolatról volna szó. Ez az a téma, amiről szinte kivétel nélkül mindenkinek rossz véleménye van mostanában, majdhogynem azt mo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xenuka 2010.01.28. 09:52:20

mert összenő, ami összetartozik

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.01.28. 10:05:41

Aki MÉG ezek után IS az mdf-re vagy szdsz-re fog szavazni....

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.01.28. 10:14:17

Ezt a bejegyzést reklámozod annyira mindenhol? :P

is 2010.01.28. 10:31:32

és ez az egész Bokros neve alatt megy. bizony, Ibolya talán még magát is bedobta áldozatnak, és ha ez igaz, akkor talán még tiszteletet is érdemel.

ez se nem MDF, se nem SZDSZ lesz. ez a Bokros párt lesz, és bemértek már neki 15%-ot. nekend és társai nagyot fognak csodálkozni...

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2010.01.28. 11:29:35

Semmivel sem rosszabb, mint a KDNP bejutása a parlamentbe.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.28. 12:18:24

Ez tök jó dolog. Az SZDSZ a közutálat miatt biztos nem jutna be. Aki az MDF-re szavazott volna, ilyen lépés után nem teszi. Ergo: Mind a kettő megy a picsába. Ami jó.

elfelejtette 2010.01.28. 14:27:13

"Nem értik, hogy lehet a konzervatív értékeket a liberalizmussal összeegyeztetni."

Polgari liberalis ero letezik tobb orszagban is, sok helyen tenylegesen a merleg nyelve szerepet toltik be, hogy melyik oldalhoz csatlakoznak az adott ciklusban, nalunk azonban az SZDSZ inkabb csak a felszinen liberalis, inkabb egyfajta reformkommunista-polgari radikalis egyveleg akar lenni. Nem veletlen, hogy gyorsan az MSZP-hez csatlakoztak, meghozza tartosan, es tartosan szembehelyezkedtek a jobboldallal, amelyet mindig is veszelyesebbnek tartottak a baloldali diktaturakhoz kepest.

Az, hogy az SZDSZ es az MDF kozos listaban gondolkodik egyertelmuen mutatja, hogy az MDF nem jobboldali part. Az MDF inkabb olyasfajta jobboldal, amelyet a baloldal elkepzel maganak, hogy o ilyen jobboldalt szeretne.

jozicsenko 2010.01.29. 14:21:00

ibolát ne írjátok le

sokkal-sokkal több van abban a nőben, mint bárki képzelné: magyar vaslady: kétlem, hogy bárki is ki tudná penderíteni az mdf éléről (a kornél gyereknek sem sikerült, pedig ő az mdf saját neveltje, belülről jött ember, nem befogadott menekült szdsz-s)

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.01.30. 11:20:57

@jozicsenko:
Nekem pedig az a véleményem, hogy a beszivárgó szdsz át fogja venni a hatalmat, ibolkát ki fogják penderíteni.

Almássy egy belső ember, de híján annak a politikai rutinnak, nevezhetnénk gerinctelenségnek is, mely annyira jellemző az szdsz-re, és fodorgabira.
süti beállítások módosítása