HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

Nyílt levél, szocialista párti parlamenti képviselőmhöz

2010.01.07. 08:53 anti_troll (törölt)

 

Tisztelt Uram!
 
2002 óta Ön a parlamenti képviselőm, és mivel közelít a második ciklus vége, szeretném, ha tevékenységéről beszámolna, ill. megválaszolna néhány kérdést.
 
  1. Amikor először meghallotta az öszödi beszédet, nem érezte úgy, hogy a miniszterelnöknek le kellene mondania? Ha már a miniszterelnök nem mondott le, nem gondolta, hogy lemond a mandátumáról, mert etikátlannak tartja, hogy egy ilyen ember miniszterelnök maradhasson?
  2. Amikor a hatalom a tömegbe lövetett, nem érezte úgy, fel kellene emelnie a szavát egy ilyen barbárság ellen?
  3. Hogy mehetett el szó nélkül az mellett, hogy bíróság, az ügyészséggel, és a rendőrséggel szorosan együttműködve, törvénytelenül, és minden alap nélkül tartóztatott le százakat?
  4. Amikor világossá vált, hogy egyetlen rendőrruhába bújt bűnözőt sem tud elítélni a bíróság a 2006 októberi események kapcsán, nem gondolta esetleg, hogy kezdeményeznie kellene a rendőri vezetés leváltását?
  5. Amikor tudomást szerzett az állami beruházások egyes abnormális dolgairól (pl. az alagútfúrásról a löszfalba, a 4-es metró dolgai, a Margit híd felújítása, az M0 út szélesítése stb.), nem gondolta úgy, hogy tennie kellene valamit a közbeszerzések tisztasága, ill. az állami pazarlás visszaszorítása ellen?
  6. Amikor az ÁFA törvényeket átlag 3 hónaponként változtatták, nem érezte úgy, hogy egy ilyen abnormális rendszerben nem lehet a cégeknek, vállalkozásoknak előre terveznie?
  7. Amikor olyan törvényt szavazott meg, ami a józan paraszti ésszel tökéletesen szembemegy, érthetetlen, megmagyarázhatatlan ( pl a gk tulajdonosváltás nélküli rendszeres eredetiségvizsgálata, rehabilitációs törvény), nem gondolta, hogy egyszer a választóinak erről számot kell adnia?
  8. Nem fordult fel a gyomra, amikor politikustársai rendszeres hazudozásait hallgatta ( Draskovics „bizonyítékát” a létező magyar terrorizmusra) ?
  9. Amikor a frakcióvezetője bekiabálta az igent, vagy a nemet, nem gondolta, hogy Ön Komárom Esztergom megye 4. számú választókörzetét képviseli az Országgyűlésben, és nem a Magyar Szocialista Pártot?
 
A kérdések sorát még nagyon hosszan lehetne folytatni. Arra volnék kíváncsi, hogy ebben a fertőben hogy lehet megmaradni, hogy lehet a lelkiismerettel elszámolni. ( Ha már a választókkal nem is fog)
 
Higgye el, önáltatás azt gondolni, hogy egy elkerülő út megépítése, vagy egy új híd ígérete felmentést ad annak, aki részt vett az elmúlt 8 év ország rombolásban, mert bűnösök közt, cinkos aki néma.
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr921653388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.08. 19:43:15

üdv

nem jössz hozzánk publikálni?
így amíg te nem írsz, írnak mások de az olvasószám állandó lesz

667 - A Sátán szomszédja 2010.01.26. 15:50:57

Jól megmondtad! Mondjuk az első ponttól már lényegtelen, hogy miért nem szólt, vagy miért maradt, onnantól nem ér egy képviselőjük se semmit.

harcigolya 2010.01.28. 11:29:14

@anti_troll: És most kurva hiteles lenne egy poszt az egymáshoz átigazoló szemét politikusokról. :D
süti beállítások módosítása