HTML

Senki meg nem mondja

Minden ami az agyamat irritálja.

Friss topikok

  • laci0011: @Kara Kum: Rosszul látod a helyzetet,ellenzékben szabad gondolkodni,kormányon szolgálni kell a gaz... (2011.11.26. 21:36) Kis magyar (adó)matek
  • laci0011: A rendszerváltók elsőre tökéletes demokráciát alkottak,csak rólunk feledkeztek el nagyon,annyira f... (2011.11.26. 21:29) Krízis
  • pj02: "el tudja képzelni hogy Szlovákia szó nélkül fogja hagyni, hogy a szlovák autók tömegét elkezdik m... (2011.05.26. 10:04) Rogán öngólja
  • Müller őrmester: Véleményem szerint, az lett volna a jó megoldás, ha az önkéntes nyugdíjpénztárakat hagyták volna c... (2010.12.05. 10:57) Visszalépjek, vagy maradjak magánnyugdíj pénztár tag
  • Jurganov: nyilván nem :) a fidesz ua mint az mszp (2010.04.20. 07:29) Nem hiszek a győztes Fidesznek

Linkblog

TGM

2009.09.16. 10:10 anti_troll (törölt)

 

Tamás Gáspár Mikósnak megjelent ma egy írása a Népszabadságban.
 
Hosszú agymenés, hemzsegnek benne az olyan szavak, mint fasiszta, fasizmus, cigány, cigányozás, fajüldözés, fajgyűlölet, rasszizmus.
 
Természetesen magyarországi eseményeket, folyamatokat taglal. Burkoltan, ill. többé-kevésbé nyíltan a magyarok fasizálódását, rasszizmusát, cigány és zsidógyűlöletét elemzi.
 
Hogy juthat ilyen mélyre a kormánypárti média, illetve néhány TGM-hez hasonló elvetemült?
 
Hogyan merészel megtenni olyat egy ország népével, hogy mindenkit egy kalap alá véve, általánosítva, tudatos hazugságokat terjeszt 10 millió emberről?
 
Mire gondol, mi a célja annak, aki ártatlanul bélyegez, sért és aláz meg, számára ismeretlen emberek százezreit, millióit?
 
Miért nem veszi(k) már végre észre, hogy a kormányzati tehetetlenség, töketlenkedés, cinizmus, és korrupció radikalizálja a választópolgárokat.? A radikalizmus viszont nem egyenlő a fasizmussal, meg a rasszizmussal.
 
Azért fasiszta az ország, mert börtönben szeretné látni a köztörvényes bűnöző politikusokat, polgármestereket, rendőröket, ügyészeket, és az összes zavarosban halászó sógort, komát, rokont, és politikai szerencselovagot?
 
Azért fajgyűlölő az ország, mert rendet szeretne, nyugalmat és közbiztonságot? Azért fajgyűlölő, mert elítéli a bűnöző cigányokat? (elítéli a nem cigány bűnözőket is, csak ugye annak nincs hír értéke)
 
Azért rasszista az ország, mert sok-sok év, és sok-sok milliárd forint közpénz ráfordítása után végre a cigányságtól is elvárná, hogy tegyen valamit a saját felzárkózása érdekében?
Az rasszizmus, ha valaki fel meri emelni szavát a kizárólag a roma kisebbséget érintő folyamatos pozitív diszkrimináció ellen?
 
 
Kedves TGM, szerintem azok kirekesztők, fasiszták és rasszisták, aki ilyen förmedvényt le merészelnek írni, meg mernek jelentetni, és az ebben megjelentekkel egyet tudnak érteni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkinemmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr731385699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2009.09.16. 11:45:02

én akkor világosodtam meg, amikor kiderült, hogy az OPNI-t bezárták, és a betegeket az utcára lökték. azok ott meg fognak halni, lassan, kínok között, de biztosan.
állítólag a nácik adtak ki olyan parancsot az orvosaiknak, hogy az elmebetegek nem baj, ha meghalnak. így aztán azok így vagy úgy, de meghaltak.
felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mi a különbség a hitler vezette náci rezsim, és a jelenlegi politikai vezetőink között. nagyjából nem sok. ezt a véleményem csak erősítik az ilyen tgm cikkek is. el kellene már gondolkodni, hogy ki is uszít igazából...
süti beállítások módosítása